Bryggerhuset på Frøtvedt

Bryggerhuset på Frøtvedt, Åros

Bryggerhuset på Frøtvedt er et gårdsbakeri med kafè hvor vi selger egenproduserte bakevarer. Her bakes på gamlemåten med tradisjonelle oppskrifter uten bruk av tilsettingsstoffer. Sentralt i kjøkkenet står vår flotte, store, vedfyrte bakerovn hvor alle brøda blir stekt. Har du litt tid til overs kan du altså sitte ned for en liten rast . I tillegg til raus og helt fersk bakst kan øyet også hvile på litt interiør som vi selger..


VÅRE PRODUKTER

Søtbakst – skolebrød, kanelsnurre, solskinnsbolle, mandelhorn og boller med og uten rosin. Store og gode sveler,  havrekjeks og populære appelsinbiscotti, bakt på huset.
Ulike brød med forskjellig melblanding – Havrebrød, grovbrød, Dansk rugbrød, vårt eget familie ”kneip”brød, frøbrød, nøttebrød og fint rugbrød. Sporadisk og ved ulike sesonger har vi spelt- og muslibrød, jule-og vørtekaker.
Vi har kjølemonter med påsmurte baguetter, foccacia og rundstykker. For de som ikke skal spise kornprodukter med gluten har vi glutenfrie muffins, kanelsnurrer og brødskiver for påsmøring i frysa. Her er for mye melstøv til at vi kan bake hos oss!
Som drikke har vi gårdspresset eplemost fra gårdene rundt Hurumhalvøya, mineralvann, og kaffe/te. Rundt om på veggene er hyllene fylt opp av diverse smått interiør som bordet favner! Lys, servietter og lykter. Vi selger også noe mat fra andre produsenter.


På sommeren har vi flotte sitteplasser ute, midt på gårdsplassen. Her høres et yrende fugleliv fra det gamle mønet på stabburet samt en og annen ku fra det nye, flotte fjøset vårt som stod ferdig i desember -18. Her er det også et ”observasjonsdekk” som publikum kan gå opp på og se inn over fjøset. Velkommen til bakeribesøk med gårdsopplevelse!


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL BRYGGERHUSET PÅ FRØTVEDT

Kombiner gjerne besøk i Bryggerhuset med en liten tur på skogen eller langs kyststien. Bilen kan stå parkert hos oss! Vi ligger plassert i skogkanten med tursti rett bak låven innover skogen. I motsatt retning kan man gå ned til kystlinja via Åros sentrum. Herfra følges kyststien mot Sætre eller Båtstø/Slemmestad.

Hyggelige damer og stort utvalg av søtbakst og brød på Bryggerhuset på Frøtvedt, Åros, Asker

Klikk på hvert foto i galleriet under for å få de større

Bryggerhuset på Frøtvedt, Åros, Asker, sin logo

Sesong og åpningstider

SESONG: februar til og med desember. Noe stengt i juli så sjekk websiden eller facebooksiden vår

ÅPNINGSTIDER: fredag og lørdag kl 10 - 15

 

Her finner du oss

BRYGGERHUSET PÅ FRØTVEDT, Frøtvedtveien 30, 3473 Åros

TELEFON: 31 28 07 90, mobil: 928 09 200

E-POST: bryggerhuset@frotvedt.no

NETTSTED: www.frotvedt.no

FØLG OSS på facebook: Bryggerhuset på Frøtvedt

VEIBESKRIVELSE til Bryggerhuset på Frøtvedt 

Ønsker du å bestille bakverk?


Ring eller send sms på vår tlf. 928 09 200 så holder vi av! 

Har du flere venner og kjente du vet vil like ferskt bakverk, et kafébesøk på sjarmerende Bryggerhuset på Frøtvedt og kanskje en liten tur og se på kuene på gården i utkikksrommet, er det hyggelig om du deler denne siden på facebook. 

Klikk på linken under, - takk skal du ha!