Helgerud Gård

Helgerud Gård "den lokale bonden"

Familiebruket Helgerud Gård finner du i Lier. Det er en allsidig drevet gård. Vi har ammekuer av rasen Charolais, vi dyrker korn og har "inn på tunet" tilbud både for skole og barnehage.

Vi selger kortreist kvalitetskjøtt av typen Charolais. Våre storfe beiter fritt i kulturlandskapet i nærområdet til gården. Kalvene går sammen med mora og får melk til ca 8.måneders alder. Dette gir kjøttet en særegen smak av svært god kvalitet.

Vi selger kvalitetskjøtt av både kalv og kvige. Vi lover deg en unik smaksopplevelse!


PRODUKTER

KJØTTKASSE a 10 kg: Inneholder ulike biffer, stek, gryte- og bankekjøtt, samt 4kg kjøttdeig.


Ulike stykningsdeler: Biffer som egner seg til steking/grill; indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbrad, flatbiff, biffstrimler. Kjøtt som egner seg best til koking / langtidssteking. Grytekjøtt, bankekjøtt, flatbiff, Occo bucco, stek. Vi har også i perioder kraftbein. Størrelse på stykningsdelene kan variere, vi finner en som passer ditt behov. Alle stykningsdeler er ferdig mørnet, og selges hovedsakelig som frossen vare. Har du spesielle ønsker, ta gjerne kontakt.


Kjøttdeigen vår er uten tilsetninger av hverken salt eller vann, pakker a 500 gram. Passer til alt fra taco til dine egne hjemmelagde burgere.

Våre smakfulle og populære hamburgere passer til alle aldersgrupper. De er ferdig stekt, kjappe å tine opp og er like gode om du spiser de i hamburgerbrød med god salat, eller på brødskiva. Pakker med 4 eller 6 hamburgere. Lik gjerne vår Facebook-side Helgerud Gård "Den lokale bonden" for å følge drifta på gården.


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL HELGERUD GÅRD

Skal du hente bestilt storfekjøtt på Helgerud Gård, etter avtale, er det mange fine rundturer i nærmiljøet: gårdsnært miljø i beitesesong, med rundturer hvor du kan oppleve beitende dyr. Er du heldig kan du støte på rådyr. Utenom beitesesong kan gapahuken på Helgerud være et fint turmål.

· Kort rundtur: Barnehagen, over Bastuberga eller opp Jarenveien, vil du gå litt lenger: fortsett videre Jarenveien, forbi JH Aasland, ned Frognerlia, ned til Eikenga eller følg veien ned til Lierbyen om Heggtoppen

· Rundtur om Egge, da kan du og svinge innom Egge Gård, gårdsutsalget. Lengden på rundturen kan og justeres med ulike avstikkere ned til Vestsideveien som forkorter turen.

Turene er i et variert landskap, noen av turene har begrenset med trafikk og på de fleste er det mulig å bruke sykkel og barnevogn.

Klikk på hvert foto i galleriet under for å få de større

Charolaiskalv fra Helgerud Gård i lier
Helgerud Gård i Lier , sin logo

Salgsteder for Helgerud Gård

Vårt kvalitetskjøtt selges kun lokalt. Salg direkte fra gården: ta kontakt via facebooksiden vår eller ring. Salg via REKO-ringen Drammen annenhver onsdag, sesongutsalg hos Grøntbua og lokale marked i Lier; Lierdagene, Eplefestivalen og Julemarkedet på Bygdetunet. Kjøttet på karbonadesmørbrødet hos Marihøna kommer også fra Helgerud Gård. 


Her finner du oss

HELGERUD GÅRD, Bergflødtveien 37, 3404 Lier

TELEFON: 419 00 504

E-POST: post@helgerudgaard.no

FØLG OSS på facebook: Helgerud Gård "den lokale bonden"

VEIBESKRIVELSE til Helgerud Gård, Lier

Del denne siden på facebook

Har du flere venner og kjente du vet liker kortreist kvalitetskjøtt av kvigekjøtt, - er det hyggelig om du deler denne siden på facebook. Klikk på linken - takk skal du ha!