Grøntbua på Gilhus Gård

Grøntbua på Gilhus Gård, Lier

På gårdsbutikken til Gilhus Gård - GRØNTBUA - kan du finne det meste av hva den norske grønnsaksommeren har å by på av smak og farger. Vi legger vår sjel i å tilby gode, ferske varer og kunnskap om produktene. 

 

VÅRE PRODUKTER

I gårdsbutikken vår finner du blant annet dagsferske agurker, et mangfold av smakfulle tomatvarianter og paprika fra egne veksthus. Foruten fersk blomkål i flere farger, høster vi daglig inn en mengde kjente, men også noen nyere og spennende grønnsaker dyrket på jordene våre. Ikke minst kan du glede deg til vår egen søte mais når det er tid for det.

Vi forsøker dessuten å ha et godt utvalg av friske salater, sesongens bær og frukt og krydderurter fra nærområdet. Et utvalg av spennende gårdsprodukter, egenproduserte og fra andre gårder i distriktet finner du også i GRØNTBUA.


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL GRØNTBUA PÅ GILHUS GÅRD

I umiddelbar nærhet til Gilhus Gård ligger Gilhusodden, et populært friluftsområde med en fin badeplass.  I mange år foregikk Spelet om St. Hallvard her. Stedet har et fantastisk malerisk lys.

Sykle litt videre på den gamle veien, ved Gullaug skole, til høyre langs elveløpet ligger fugletårnet, et utkikkstårn i naturreservatet med rik flora og fauna. Her kvitrer det hele døgnet og du får flott utsikt over fjorden.

Ta med matpakke og topp måltidet med tomater og andre godsaker i fra Grøntbua.

"Linna", den nedlagte jernbanetraséen slynger seg fra Drammen, gjennom Lier og helt til Spikkestad. Her er det fint å både gå og sykle og på deler får du et fantastisk skue over nedre Lier. Parkeringsmuligheter nederst i Reistadlia, i Gullaugkleiva, ved Lier stasjon og i Skapertjernveien (Skapertjern er også et fint og lett turmål herfra).

Bonde Ragne Helene Ravnsborg på gårdsbutikken Grøntbua, Gilhus Gård,  i Lier

Klikk på hvert foto i galleriet under for å få de større

Farget blomkål fra gårdsbutikken Grøntbua, Gilhus Gård, Gullaug, Lier
Gårdsbutikken Grøntbua, på Gilhus Gård, Gullaug, Lier, sin logo

Sesong og åpningstider på Grøntbua 

SESONGÅPNING: medio juni

SESONGAVSLUTNING: medio oktober

Åpent: Tirsdag og torsdag kl. 14-18, fredag kl. 10-16

- Følg med på facebooksiden vår for nøyaktige datoer.


Her finner du oss

GRØNTBUA på Gilhus Gård, Linnesstranda 1, 3426 Gullaug, Lier

TELEFON: Ragne Helene Ravnsborg tlf. 952 25 102

Birgitte tlf. 986 41 984

E-POST: post@gilhusgard.no

NETTSTED: www.gilhusgard.no

FØLG OSS på facebook: Grøntbua

VEIBESKRIVELSE til Grøntbua på Gilhus Gård

Del denne siden om Grøntbua

Har du flere venner og kjente du vet vil like kjøpe friske, fine grønnsaker og sesongprodukter fra andre produsenter, fra Grøntbua, er det hyggelig om du deler denne siden på facebook.

Klikk på linken under, - takk skal du ha!