Hurum hjort. Solberg Gård

Hurum hjort. Solberg Gård

Solberg gård ligger på Filtvet i Hurum, med utsikt over Oslofjorden. Vi startet med hjorteoppdrett i 2013. Vi har store hegn med rikelig av både innmark og utmark, med en naturlig fauna for hjorten. 
Alt grovforet som dyrene spiser blir produsert her på gården. I tillegg får de små mengder med vitaminer og mineraler. Under foring er dyrene svært nysgjerrige og kontakt søkende, og vi bruker mye tid hos dyrene for å tilse att alt er som det skal. Dette gjør att vi har opparbeidet en ganske tam flokk hvor de fleste av dyrene spiser rett fra hendene våre.


Etter 1,5 år er dyrene slakteklare. Dette gjøres så humant som overhodet mulig, ved att dyrene blir avlivet i hegnet, uten noen form for stress som sikrer kjøttets mørhet og dyrenes velvære. Deretter fraktes dyrene til slakteriet vi har bygd her på gården. dette gjør att vi kan kvalitet sikre våre produkter hele veien, helt fra dyrene vokser opp til vi overleverer varene til våre kunder. Vi selger kjøttet rett fra gården, alt kjøttet er partert og vakuumpakket. Vårt slakteri er godkjent av mattilsynet og all slakting foregår etter mattilsynets regler og under oppsyn av disse.


Hjortekjøtt er veldig mørt og med en mild viltsmak, det inneholder lite fett og mye proteiner. Vi garanterer kortreist mat.


VÅRE PRODUKTER

- 1/1 og 1/2 hjort

- Pakker på 6-8 kg hjortekjøtt. Pakkene inneholder: ulike stykningsdeler, kvernet kjøtt og karbonader.

- Stykningsdeler: indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbrad, flatbiff, stek av lår og bog, grytekjøtt og kraftbein. Alle stykningsdeler er ferdig mørnet, vakuumpakket og selges som frossen vare. Kvernet kjøttet er uten tilsetninger av hverken salt eller vann. Vi har også karbonader av hjort på egen oppskrift.

- Diverse skinn og sitteunderlag.


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL HURUM HJORT. SOLBERG GÅRD

Kombiner gjerne turen til Hurum Hjort. Solberg Gård med et besøk til det koselige bakeriet/kaféen Bryggerhuset på Frøtvedt, rett før du kommer til Åros. En tur i Hurummarka med flotte utsiktspunkter og variert natur frister og før handel i Hjortebua.

Hjorteflokken på Hurum hjort. Solberg Gård, Filtvet i Asker

Klikk på hvert foto i galleriet under for å få de større

Tone Sørensen og Anders og William Sæthre med hjortedyrene på Hurum hjort. Solberg Gård, Filtvet i Asker
Hurunm hjort. Solberg Gård, Filtvet, Asker, sin logo

Sesong og åpningstider hos

Hurum hjort. Solberg Gård


SESONGÅPNING OG AVSLUTNING: Hjortebua på gården åpner første halvdel av oktober.  Vi er og på noen lokale markeder i løpet av sesongen. Åpen i mars fra kl. 12 - 18 hver onsdag, frem til påsken.

Følg med på facebooksiden vår for nøyaktige datoer og åpningstider.

Her finner du oss

HURUM HJORT. SOLBERG GÅRD: Solbergvn. 2, Filtvet, Asker

TELEFON: 907 80 434 / 900 15 457

E-POST: post@hurumhjort.no

FØLG OSS på facebook: Hurum hjort. Solberg Gård

NETTSIDE: www.hurumhjort.no

VEIBESKRIVELSE til Hurum hjort. Solberg Gård

Ønsker du å bestille hjortekjøtt?

Ta kontakt på e-post, via nettsiden eller ring oss. Hjortebua på Solberg Gård er åpen på høsten og desember måned.

Åpen i mars fra kl. 12 - 18 hver onsdag, frem til påsken.

Har du venner eller bekjente som du tror liker kortreist kvalitetskjøtt av hjort, fortell om oss.